Proizvodnja

Dejavnost

Blagovno znamko okolju prijaznih in biološko razgradljivih izdelkov smo razvili v slovenskem podjetju Maar d.o.o., katerega začetki segajo v leto 1988. V obdobju med leti 1996 in 2000 je bilo podjetje uvrščeno med 500 najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.

Na tujih trgih smo prisotni od samega začetka poslovanja. Z več kot 90 % naše proizvodnje pokrivamo celoten evropski trg ter jugovzhodne sosednje države. Vzpostavili smo tudi večletna poslovna partnerstva v Rusiji in Ameriki. Pozorno spremljamo domače in tuje trge ter odkrivamo nove potrebe in trende, ki se pojavljajo pri sodobnem človeku, zato prenavljamo in posodabljamo svoje proizvodne zmogljivosti in izdelke.

Prepričani smo, da si lahko ljudje z razumom zagotovimo kakovostno življenje. Verjamemo v misel, da lahko narava in človek obstajata le v sožitju, zato dolgoletne izkušnje in pridobljeno znanje uporabljamo pri svojem vsakdanjem delu. Verjamemo v znanje, s katerim premagujemo največje ovire, zato na temelj znanja postavljamo svojo dejavnost in dosežke. Mednje s ponosom uvrščamo okolju prijazne bioplastične izdelke Planties.


www.maar.si

www.maar.si